Forgalomkorlátozás

2024.08.22. 09:30

Útlezárások a Fényes Napok idején

Már a rendezvény előtt egy nappal is lesz forgalomkorlátozás.

Miklós István

Több utcát is lezárnak a Fényes Napok miatt

Fotó: Illusztráció: Magyar Közút

Az idén is megrendezik Mátészalka legnagyobb rendezvényét, a Fényes Napokat augusztus 23-án és 24-én. A rendezvény miatt a város több pontján is forgalomkorlátozások, útlezárások várhatók.

Kora reggel lezárják

A Bajcsy Zsilinszky utca–Hősök tere – József Attila utca – Zöldfa utca csomópontot augusztus 22-én, csütörtökön reggel lezárták, s csak a közelben élők, illetve a rendezvényre érkező árusok és fellépők hajthatnak be a területre. A Kazinczy utca – Kölcsey tér melletti szakaszt e napon szintén lezárják a rendezvény idejére. A Kossuth téren is útlezárás lesz augusztus 23-án 10 órától 23 óráig, ám a Dózsa György út irányából érkező járművek a Budai Nagy Antal út és a Munkácsy utca irányába 19.30-ig akadálytalanul közlekedhetnek – tudatta Mátészalka önkormányzata. Mint írták, a Kossuth utca egyirányú szakaszának teljes zárása 10 órától kezdődik, de célforgalom esetén engedélyezik a be- és kihajtást, tilos lesz viszont gépjárművel áthaladni a Kossuth téren, és 16 órától már a Kossuth utcára sem szabad behajtani. További részletek a város közösségi oldalán.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában