Virágos Kisvárda

2024.08.22. 14:11

Újra virágba borult Kisvárda

Az idén is sok pályázat érkezett a környezetszépítő versenyre.

Miklós István

Számos virágos porta fotója érkezett az önkormányzathoz

Fotó: Kisvárda önkormányzata

Az idén is meghirdette a Virágos Kisvárdáért elnevezésű környezetszépítő versenyt Kisvárda önkormányzata. A kezdeményezés célja, hogy felhívja a figyelmet az épített és természeti környezet tiszteletének a jelentőségére, a lakosság, a civil szervezetek, az intézmények részvételével az együttműködés fontosságára – tette közzé közösségi oldalán az önkormányzat. Leleszi Tibor, a város polgármestere a környezetszépítő versenyről elmondta, nagyon boldog, hiszen az idén is sok pályázat érkezett.

Esztétikus városkép

– Mindenkinek – azoknak is, aki nem versenyeztek – hálásan köszönöm, hogy a szeretettel gondozott kertjeikkel, önkéntes munkájukkal hozzájárulnak egy kulturált, esztétikus, környezetbarát és vendégváró városkép kialakításához – hangsúlyozta a polgármester. A díjazottak értékes kertészeti vásárlási utalványt kaptak a gyönyörű munkájukért. A díjakat Barabás Jánosné jegyző és Zámbó István önkormányzati képviselő adta át augusztus 20-án, az Együtt a család elnevezésű kulturális és szórakoztató rendezvényen. A díjazottak listája megtalálható a város weboldalán.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában