Manifesztáció

2024.08.18. 11:50

Álomtablót is készítettek a Labor Cafe-ban

Szon.hu

Álomtablót is készítettek a Nagy Manifesztációs Nap résztvevői

Fotó: Szilágyi-Bécsi Tímea magánarchívuma

A napokban rendezték meg a „Nagy Manifesztációs Nap” elnevezésű workshopot a nyíregyházi Labor Cafe-ban. A rendezvénynek kettős célja volt: a részvételi díjjal a Labor Cafe-t támogatták az érdeklődők, a másik cél pedig az volt, hogy a résztvevők belelássanak abba, mi is az a manifesztáció. Nos, ez a cselekvés, a gondolatok és az érzelmek tudatos irányítása annak érdekében, hogy azokat a vágyott eredmények elérésére összpontosítsuk. – Ez a folyamat régóta vonzza az embereket. Bár sokan misztikus vagy spirituális gyakorlatnak tekintik, a tudomány is egyre inkább érdeklődik a manifesztáció mechanizmusai és hatékonysága iránt – fogalmazott Szilágyi-Bécsi Tímea, a workshop szervezője.

Ismerkedés a pozitív pszichológiával

Hozzátette, a rendezvényen résztvevők betekintést kaptak a manifesztáció tudományos hátterébe, és megismerhették a pozitív pszichológia jeles képviselője, Barbara Fredrickson Broaden-and-Build elméletét, azt, hogyan bővítik a pozitív érzelmek a gondolkodásunkat, és hogyan építik fel hosszú távú erőforrásainkat. A workshop végén mindenki egy vision boarddal, azaz egy álomtablóval távozott: az ezen szereplő képek és szövegek mindig emlékeztetni fogják őket arra, milyen jövőt álmodtak meg maguknak. Szilágyi-Bécsi Tímeától megtudtuk, a résztvevők 140 ezer forint adománnyal járultak hozzá a Labor Cafe működéséhez. 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában