Választás

2024.06.04. 18:57

Változásra van szükség, békét kell teremteni!

Kocsis Máté: a Fidesz jelöltjeire leadott szavazat Európában a békét, helyi szinten a fejlődést jelenti.

Szon.hu

Kocsis Máté és dr. Kovács Ferenc

Forrás: Kelet-Magyarország

Fotó: Sipeki Péter

Nyíregyháza. – Óriási jelentősége van a június 9-ei európai parlamenti választásoknak, hiszen a béke és a háború kérdésében kell állást foglalniuk nemcsak Magyarországon, hanem Európa valamennyi országában a választópolgároknak. Az a háborús pszichózis, ami most az európai vezetést, az európai elitet jellemzi, az teljesen érthetetlen és nem Európa érdekét szolgálja – fogalmazott kedden Nyíregyházán Kocsis Máté. 
– Változásra van szükség, békét kell teremteni, s azon vagyunk, hogy ennek minél nagyobb hangot adjunk az Európai Parlamentben. Ezért arra biztatunk mindenkit, vegyen részt az EP-választáson is, szavazatával támogassa a békepárti erőket, a Fideszt és a KDNP-t Magyarországon – hangsúlyozta a sajtó képviselői előtt a Fidesz országgyűlési frakciójának vezetője. 
– Vasárnap önkormányzati választás is lesz, Brüsszellel szemben Nyíregyházán nincs szükség változásra, a város jó kezekben van, fejlődik, s Nyíregyházának az az érdeke, hogy ez tovább folytatódjon. Ez a gyönyörű megyeszékhely és az itt élők rászolgáltak arra, hogy minden támogatást megkapjanak a fejlődő városukhoz. Dr. Kovács Ferenc polgármester személye garancia a fejlődésre, a fideszes képviselők eddigi munkája pedig igazolja, hogy érdemesek a bizalomra. – Arra kérek mindenkit, június 9-én ne csak az EP, hanem az önkormányzati választáson is a Fidesz jelöltjeit támogassák, mert ezek a szavazatok jelentik majd az európai színtéren a békét, Nyíregyházán a fejlődést – jelentette ki a frakcióvezető, aki ezt követően a helyi jelöltekkel tartott megbeszélést. KM

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában