Rózsakert

2024.06.25. 16:58

Kiderül, mi lapul Gubik Petra zsebében

Az ajaki művész saját gondolataival, verseivel, dalaival, történeteivel, egyedi feldolgozásokkal, szerepjátszás nélkül áll a közönség elé.

Szon.hu

Gubik Petra visszatér a szabadtérire

Fotó: MTI/MTVA

Gubik Petra visszatér a Rózsakert színpadára! A Junior Prima és Honthy díjas művész színházi pályafutása mellett énekesként is tudatosan járja a saját útját. Két évvel ezelőtt adta ki első szólólemezét Ez van, ez! címmel, melyet Szirtes Edina Mókussal és Müller Péter Sziámival közösen hoztak létre, 2023-ban pedig a Sztárban Sztár első női győzteseként elnyerte az év legsokoldalúbb előadója címet. Gubik Petra a saját gondolataival, verseivel, dalaival, történeteivel, egyedi feldolgozásokkal, kendőzetlen őszinteséggel és természetességgel áll a közönség elé július 6-án, szombaton este fél kilenctől a nyíregyházi szabadtéri színpadon. A koncertest meghívott vendége Bereczki Zoltán.

„A zene ott van a mindennapokban, átszövi az ember életét, testét és lelkét egyaránt. Gyógyít, szórakoztat, kikapcsol, terápiaként is funkcionál. Egy évvel ezelőtt jött a gondolat, hogy a létrehozzam a saját kis zenei projektemet Mi van a zsebemben? címmel. Kezdetben egy szál akusztikus zongorára építettük fel az estet, melyben Tempfli Erik Artisjus-díjas zongorista, zeneszerző volt a partnerem. Elérkezettnek éreztem az időt arra, hogy előlépjek, hogy az eljátszott szerepeken túl megismerjen a közönség engem, Gubik Petrát” – fogalmazott a produkció kapcsán az ajaki színész-énekes, aki Tempfli Erik mellett Frankie Látó jazzhegedűssel, Fonay Tibor  bőgős-basszusgitárossal és Tar Gergely ütőhangszeres előadóművésszel lép színpadra.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában