Szavazás 2024

2024.06.09. 17:59

Fehérgyarmaton a részvételi arány már 15 órakor elérte az országos átlagot

Szon.hu

László-Szabó Anita

Fotó: TG

Ahogyan olvasóink nyomon követhették, hírportálunkon folyamatosan beszámoltunk a mai választásról. Munkatársaink Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegye több városában, valamint kisebb településein is megfordultak, hírt adtak a voksolásról. A fehérgyarmati járás sem maradt ki körképünkből, a szatmári térségben délután jártunk. 

– A fehérgyarmati művelődési házban kialakított szavazóhelyiségben 838 szavazót vettek nyilvántartásba – tudtuk meg a szavazatszámláló bizottság elnökétől, Székelyné Siket Tímeától, aki hozzátette, napközben minden rendben zajlott, semmiféle atrocitás nem zavarta meg az embereket abban, hogy éljenek szavazati jogukkal.

Így tett László-Szabó Anita is, aki elárulta nekünk, hogy tudatos állampolgár, számára nem kérdés, hogy elmegy-e voksolni. Most is szerette volna kifejezni a véleményét a szavazófülkében. Székelyné Siket Tímea elmondta, a 15 órai részvételi arány elérte a vármegyei átlagot. Fehérgyarmaton egyébként hét szavazókörben voksolhattak a helyiek, akik két polgármesterjelölt közül választhattak.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában