Támadó

2 órája

Elkapták a késes támadót (Videó)

A nyíregyházi nyomozók elfogták az áldozataira késsel támadó férfit.

Szon.hu

Elkapták a késes támadót

Forrás: Police.hu

Csengetésre gyanútlanul nyitotta ki háza kapuját egy férfi Nyíregyháza belvárosában október 14-én délelőtt. Az utcán egy ismeretlen férfi állt, aki azt mondta postai küldeményt vitt, de abban a pillanatban, amikor a tulajdonos kinyitotta a kiskaput egy kést nyomott az oldalához, így kényszerítette, hogy bemenjenek a házba. A lakótérben a támadó a késsel fenyegetve leültette a férfit és a feleségét is, miközben pénzük, ékszereik átadását követelte tőlük. Amikor a hívatlanul érkezett látogató a táskájából ragasztószalagot vett elő – nyilvánvalóan azért, hogy áldozatai kezét lekötözze –, a feleség aktívan ellenállt, és a férje is csatlakozott hozzá. Némi dulakodás után a támadó feladta, és elmenekült. A házaspár könnyű sérüléseket szenvedett.

A nyíregyházi nyomozók a bejelentés után haladéktalanul nagy erőkkel kezdték meg az adatgyűjtést az ismeretlen elkövető mielőbbi azonosítása, elfogása érdekében. Biztonsági kamerafelvételeket is beszereztek, elemeztek. Október 17-én délután nyíregyházi tartózkodási helyén fogták el a 47 éves kálmánházi T. Mihályt, aki megalapozottan gyanúsítható a bűncselekmény elkövetésével.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság T. Mihályt rablás bűntettének megalapozott gyanújával hallgatta ki, őrizetbe vette, és kezdeményezte letartóztatását. A férfi vallomást nem tett, a bűncselekmény elkövetését tagadta. - olvasható a police.hu oldalon.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában