Katasztrófavédelem

2024.08.08. 08:34

A lángok átterjedtek a szoba födémszerkezetére is

Az alábbi tűzoltói beavatkozások történtek szerdán Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegyében.

Forrás: illusztráció / katasztrófavédelem

Lakatlan családi ház egyik szobájában keletkezett tűz szerdán Nyírmadán. A lángok átterjedtek a szoba födémszerkezetére is. A baktalórántházi hivatásos és a vásárosnaményi önkormányzati tűzoltók vonultak a tűzesethez, gyorssugárral és kéziszerszámokkal fékezték meg a tüzet, majd hőkamerával átvizsgálták az ingatlant. 

Két személygépkocsi ütközött össze Napkoron, a Sényői úton tegnap. A nyíregyházi hivatásos és a napkori önkéntes tűzoltók áramtalanították a járműveket, majd megszüntették a közúti akadályt. 

Nagykállóban a Táncsics és a Korányi Frigyes út kereszteződésében ütközött össze két autó. A nyíregyházi hivatásos tűzoltók áramtalanítottak, majd megszüntették a forgalmi akadályt. 

Összeütközött két gépkocsi Fehérgyarmaton, a Tömöttvár utcában és a járművek akadályozták a forgalmat. A város hivatásos tűzoltói vonultak a balesethez, áramtalanították a járműveket, majd a forgalmi akadály megszüntetésén dolgoztak - írta a katasztrófavédelem.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában