Szabolcs-Szatmár-Bereg

2024.06.14. 08:48

Árokba borult egy autó a 4-esen

Katasztrófavédelmi összefoglaló.

Szon.hu

Lesodródott az úttestről, majd a tetején állt meg egy személygépkocsi Demecser és Kék között tegnap hajnalban. A demecseri önkéntes tűzoltók egy embert kiemeltek az autóból, majd átadták a mentőknek. Az egység segített az autómentőnek a járművet a kerekeire állítani.

Tűz keletkezett egy mezőgazdasági vontatón, a jármű légszűrője és annak környezete égett a 49-es út 9-es kilométerszelvényénél, Őr térségében. A tulajdonos két porral oltó tűzoltó készülékkel a mátészalkai hivatásos tűzoltók kiérkezése előtt a lángokat megfékezte. Személyi sérülés nem történt. A még izzó, parázsló részeket a tűzoltók egy gyorssugárral megszüntették, áramtalanították a járművet.

Árokba borult egy személygépkocsi a 4-es főút 264-es kilométerszelvényénél, Nyíregyháza térségében. A nyíregyházi hivatásos tűzoltók kiérkezése előtt, a lakosság a gépkocsit a kerekeire állította és elvontatta. Az egység a gépkocsit áramtalanította, majd a helyszínt átadta a rendőrségnek.

Szemét égett egy egyköbméteres műanyag hulladéktárolóban a nyíregyházi Petőfi utca elején. A helyi hivatásos tűzoltók kiérkezése előtt a lakosok megszüntették a lánggal való égést. Személyi sérülés nem történt. Az egység egy gyorssugárral utómunkálatokat végzett.

Veszélyesen megdőlt egy magas fa egy lakóház felé a nyíregyházi Herman Ottó utcában. A helyi hivatásos tűzoltók létraszerrel, motoros láncfűrésszel távolították el a fát.

Égett egy személygépkocsi motortere a fehérgyarmati Petőfi utcában. A helyszínen tartózkodók egy porral oltó tűzoltó készülékkel a lángokat eloltották, majd a helyi hivatásos tűzoltók egy gyorssugárral a még parázsló részeket visszahűtötték. Személyi sérülés nem történt. A tűz vélelmezett keletkezési oka elektromos meghibásodás - közölte a katasztrófavédelem.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában