Katasztrófavédelem

2024.05.30. 08:12

Bedepózott kommunális szemét égett

Szon.hu

Forrás: Illusztráció: katasztrófavédelem.hu

Szerda hajnalban, fél 5 előtt keletkezett tűz a Nyíregyháza külterületén lévő hulladéktelepen. Bedepózott kommunális szemét égett több méter rétegvastagságban, összesen kétezer négyzetméteren. A helyi hivatásos tűzoltók két egységének beavatkozását a nyíregyházi tűzoltó-parancsnokság vízszállítója mellett Hajdúnánásról és Nyírbátorból érkezett vízszállítók segítették. A telephely munkatársai hat munkagéppel, földdel takarták be az égő hulladékot. A tüzet szerda délelőttre eloltották.

Távközlési fa oszlop égett másfél méter magasságban az encsencsi Dobó utcában. A nyírbátori hivatásos tűzoltók gyorssugárral avatkoztak be, az esetről tájékoztatták a szolgáltatót.

Két személygépkocsi ütközött a nyíregyházi Fürdő és Berenát utca kereszteződésénél. A helyi hivatásos tűzoltók áramtalanították a járműveket. - adta hírül szerkesztőségünknek a Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában