Időjárás

1 órája

Szakadozik a felhőzet

Szon.hu

Forrás: Illusztráció: koponyeg.hu

Vasárnap 
Borongós idő lesz, de délutánra több helyen felszakadozhat a felhőzet. Északkeleten és délnyugaton kisebb esőre, záporra is számítani lehet. Az északnyugati szél megélénkülhet, különösen a Dunántúlon. A nappali hőmérséklet 13 és 18 °C között várható.

Hétfőn 
Hajnalban, reggel elsősorban az északkeleti és keleti területeken képződhet pára, köd, valamint rétegfelhőzet. Napközben inkább gomolyfelhők lesznek jellemzők, hazánk nagy részén több órán át süt majd a nap. Északkeleten elszórtan előfordulhat kisebb eső, miközben a déli és délnyugati szél több helyen megélénkül. A hőmérséklet 15 és 20 fok között alakul.

Kedden változóan felhős időre van kilátás, több órán át élvezhetjük a napsütést. Éjszaka és reggel elsősorban az északkeleti területeken fordulhat elő pára, köd, vagy rétegfelhőzet. Csapadék nem valószínű. A déli, délkeleti szél több helyen megélénkül, különösen az Észak-Dunántúlon, ahol erősebb széllökések is előfordulhatnak. A hőmérséklet kellemesen alakul, 17 és 24 fok közötti maximumokra lehet számítani.

Szerdán nyugat felől erősen megnövekszik a felhőzet, és egyre többfelé alakul ki eső, zápor. 16 és 21 fok közötti értékeket mérhetünk. A délnyugati szél megélénkül.

Csütörtökön változó felhőzet várható, időnként napsütéssel. Szórványosan előfordulhat eső vagy zápor, és hajnalban helyenként ködfoltok is kialakulhatnak. A déli és délnyugati szél többfelé megerősödik. A hőmérséklet 19 és 23 fok között alakul.- olvasható a koponyeg.hu oldalon.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!