Celeb

2024.09.12. 09:49

22 halálos fenyegetést kapott Opitz Barbi

Az énekesnő soha nem hallott őszinteséggel beszélt a hírnév árnyoldaláról.

Szon.hu

Opitz Barbi

Fotó: MW-archív

Opitz Barbi mostanában nem a csodás énektudása miatt szerepelt állandóan a lapok címplapján, hanem botrányai miatt szerelmével, családjával. Az aranytorkú énekesnő, aki nemrég egyike volt a Sztárban Sztár All Stars 24 sztárversenyzőjének, mostanra már viszonylag bírja a kritikát és a negatív megjegyzéseket. Volt azonban olyan időszak, amikor önértékelési zavarai voltak emiatt. Erről pedig Lékai-Kiss Ramónának beszélt a Tv2 Titkok Ramónával című podcast vendégeként, soha nem hallott őszinteséggel beszélt a hírnév árnyoldaláról - olvasható a Borson.

Tisztában vagyok azzal, hogy folyamatosan fogok negatívat kapni, mint mindenki más. Nyilván, amikor ismert lettem, az első években ezek engem nagyon bántottak

- vallotta őszintén az énekesnő, hozzátéve, hogy akkor annyira rápörgött a kritikákra, hogy naponta, egyesével olvasta végig az összes róla szóló kommentet. Ez pedig olyan rossz hatással volt rá, elkezdte megkérdőjelezni a saját tehetségét.

A legrosszabb mégsem ez volt, hanem az, amikor egy bizonyos esetben már a hatóságok segítségére volt szüksége egy rosszakarója miatt:

Volt olyan, hogy egy 18 éves fiútól kaptam fenyegetéseket. Fel kellett jelentsem. 22 hangüzenetet kaptam, amiben elmondta, hogyan ölne meg. 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában