Hoppá

2024.08.15. 11:48

Olyat tett Szabó Zsófi, amit ritkán csinálnak a nők

A Mokka csinos műsorvezetőjét olyan helyzetben fotózták le, ahogy még korábban sosem. Szabó Zsófi az Újratervezés negyedik évadában csatlakozott Stohl Andráshoz, hogy nehéz sorsú családoknak segítsenek és megváltoztassák az életüket. A TV2 Klub műsorának forgatásán Zsófi viszont olyat tett, amire mi sem számítottunk.

Szon.hu

Forrás: Illusztráció: Szabó Zsófi instagram oldala

Szabó Zsófi jelenleg az Újratervezés című műsorban szerepel, ahol Stohl Andrással, Szabó András Csutival és a profi munkás csapattal közösen azon dolgoznak, hogy hat nehéz sorsú család életét változtassák meg. A színésznő és műsorvezetőtársa legtöbb esetben közös programokat szerveznek a családtagokkal, míg Csuti a helyszínen projektmenedzserként irányítja a munkálatokat. Ennek ellenére az is előfordul, hogy ők maguk is beállnak segíteni. .olvasható a bors.hu oldalon.

Szabó Zsófi nagy fába vágta a fejszéjét, glettelésbe kezdett 
Fotó: TV2


Így volt ez most is, amikor Zsófi szerszámokat ragadott és nekiállt a a szobák falait glettelni a festés előtt. Persze a profi szakemberek folyamatosan felügyelték a munkafolyamatot. De a műsorvezető annyira belejött a falak javításába, hogy a benti munka után a kinti vakolással folytatta a munkát.

Látom, hogy szoros a határidő, látom, hogy tényleg mindenki dolgozik, meg sem áll. Ezért úgy éreztem, hogy itt valamit nekem is hozzá kell tennem ehhez

– vallotta be Zsófi.

Sőt még a vakolásba belefogott, hogy segítsen időben elkészüljön a Toldi család háza 
Fotó: TV2

Nem csak Szabó Zsófi koszolta be a kezét

Csuti ugyan projektmenedzserként vesz rész a felújításban, így a fő feladata a munkafolyamatok összefogása és irányítása, de ő is nagyon szívesen segít a kétkezi munkában.

Persze először mindenki jókat nevetett, amikor megérkeztem, hogy én majd glettelek vagy ilyesmi. De valójában nagyon szeretem ezt csinálni. Nyilván a koordinálás is az én feladatom volt projektmenedzserként, de ha már voltak olyan folyamatok, amiket nyugodtan kipróbálhattam, anélkül hogy kárt okoznék, nagyon szívesen részt vettem benne. A végére már egész ügyesen raktam a parkettát, mert a 10 lerakott sorból már csak 6-ot kellett felszedni

 – árulta el az üzletember.

Persze nem csak Zsófi, Csuti is szívesen beállt dolgozni az Újratervezés forgatásán 
Fotó: TV2

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában