Bulvár-celeb

2024.06.27. 05:00

Várandósan is fesztiválozik a 46 éves egykori műsorvezető

Az elmúlt hónapok egyik nagy szenzációja volt, amikor Tornóczky Anita bejelentette, hogy babát vár. Most arról mesélt, hogyan telnek terhességének napjai.

MW

Tornóczky Anita kedveli a fesztiválok hangulatát

Forrás: MW bulvár

Fotó: Zsolnai Peter

Tornóczky Anita az Instagramon árulta el követőinek, hogy amióta csak létezik a Balaton Sound, minden évben eltöltenek ott néhány napot. A baba miatt most kicsit más lesz a helyzet, de idén sem szeretné kihagyni a fesztivált – olvasható a Bors cikkében.  

„A nagy meleg nem segít, de alapvetően jól érzem magam, nem gondolom, hogy ki kellene hagynom a Balaton Soundot, aminek semmihez sem fogható hangulata van. Zamárdiban van egy házunk, és közel lakunk a bejárathoz, úgyhogy simán meg tudom tenni, hogy kimegyek másfél órára, utána pedig hazamegyek lepihenni. Öt percre lakunk onnan, ez belefér” – árulta el a Borsnak Anita, aki eddig egy Coldplay- és egy Sting-koncerten volt, amióta várandós, de mint mondja, mindent azért nem vállal be.

Anita és párja, Miklós a Szigeten is kint voltak
Fotó: Szabolcs László / Forrás: MW bulvár

Van jegyem AC/DC-koncertre is, de oda nem fogok elmenni a közönség összetétele miatt, nehogy valaki véletlenül megüssön. Illetve a baba most már hall is, így egy keményebb rockkoncert lehet, hogy nyugtalanító lenne neki. Egy fesztiválon sokkal egyszerűbb a helyzet, ott el lehet dönteni, hogy milyen távolságra álljon az ember a színpadtól és le is lehet ülni. Ki fog derülni, hogy mennyire bírom, mert itthon már fél 10-kor elfáradok, délután is szoktam aludni, ott is fogok majd

– árulta el a csinos állatvédő. 

Anita szerint a terhesség nem befolyásolja, hogy hány állatot tart otthon az ember. 

„Egyelőre az az elképzelésem, hogy minden ugyanúgy marad, de ember tervez, Isten végez, én lazán kezelem ezt. Nyolc kutyám van, ez a szám nyilván nem fog csökkenni azért, mert gyerekem születik. 

A plusz kutyák száma pedig szinte mindegy, hiszen az, hogy nyolc kutyáról gondoskodom vagy 15-ről, annak nincs jelentősége. Akinek nincs kutyája vagy csak egy van, az ezt nem érti. 

A kutyák egyébként érzik, hogy babát várok, mert nem ugrálnak fel, még akkor sem, amikor ülök, és nem másznak annyira az ölembe a nagyok. Valószínűleg a cicám is nagyon érzi, hogy történik valami, mert ő amúgy elég mufurc macska, de mostanában kimondottan kedves” – osztotta meg az olvasókkal Anita. 

 

 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!