Bulvár-celeb

2024.06.06. 15:01

Itt a fotó: kiderült, kit szeret az egykori Nagy Ő

Már nem is kereste, egyszer csak váratlanul betoppant az életébe a szerelem. A vörös szőnyegen jelentek meg először nyilvánosan.

MW

Forrás: TV2

Tóth Dávidra a kajakrajongók a 2000-es évek elején figyeltek fel, s az élsportolói karrier után sem tűnt el a nyilvánosság elől: az elmúlt években több show-műsorban feltűnt, 2021-ben egyenesen Nagy Őként kereste a párját. Nemcsak hogy akkor nem találta meg élete szerelmét, de utána évekig nem volt komoly kapcsolata. Egészen mostanáig.

Megmutatta új kedvesét a Nagy Ő

A 39 éves sportoló mindig is diszkrét volt a magánéletét illetően, de amennyire tudni lehetett, nem is volt komoly párkapcsolat az életében az elmúlt években, amit megmutathatott volna a nyilvánosságnak. 

A napokban viszont egy mozipremierre volt hivatalos, ahová plusz egy főként egy csinos, fekete hajú hölgyet vitt, a gyengédség, amivel egymással átkarolják, egyértelművé tette a köztük lévő kapcsolatot.

 

Már korábban is felmerült a pletyka, hogy a csinos, Tímea nevű fogorvoslány lehet Tóth Dávid párja. Év elején a kajakos ugyanis Egyiptomban nyaralt, a fotói között feltűnt az említett fekete hajú lány is, ám mivel a kajakos a fényképek tanúsága szerint nagy társasággal utazott, nem volt teljesen biztos, milyen is a viszony az említett hölggyel – írja a Bors.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!