Labdarúgás, vármegyei foci

2024.05.02. 11:40

A feljutásról álmodnak

A területi bizottság elbírálta a beadott kérelmeket.

Mándokon is bíznak a feljutásba.

Fotó: Sipeki Péter

Az MLSZ Szabolcs-Szatmár-Bereg Területi Igazgatóság Versenybizottsága a licenc szabályzatnak megfelelően elbírálta az összes hozzá beérkezett Amatőr Licenc kérelmet. Az amatőr labdarúgó egyesületeknek április 10-ig volt lehetőségük feltölteni az IFA-rendszerbe a 2024-2025-ös vármegyei első osztályú induláshoz elengedhetetlen licenszkérelemhez szükséges dokumentumokat, végzettségeket, majd április 25-ig pótolhatták az esetleges hiányosságaikat.

Négyen pályáznak az NB III.-ra

Az Amatőr Licensz beadását huszonegy egyesület teljesítette vármegyénkben, akik közül a Kállósemjén SE, a Mándok VSE, a Mátészalkai MTK és az Újfehértó SE az MLSZ felé, az NB III.-as induláshoz adta be a dokumentumokat. Ebből levonható az a következtetés, hogy a bajnoki címért még szintén harcban lévő Tarpa jelenleg nem tartja reális célnak a harmadosztályú szereplést.

Örömteli, hogy a jelenlegi megyei élvonalbeli együttesek közül mindenki kért és kapott is amatőr licenszet, a másodosztályból pedig a Baktalórántháza VSE, Gergelyiugornyai SE, Gyulaháza KSE, Nagydobosi LSE, Nyírvasvári’ 16 FC, Vámosoroszi KSE hatos kérelmét fogadta el a Versenybizottság.
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában