Kegyeleti szolgáltatás

2020.02.19. 13:39

Segít a bajban a Szomorúfűz Temetkezési Iroda Nyíregyházán!

Magas színvonalú kiszolgálás, megfizethető áron.

A Szomorúfűz Temetkezési Iroda 2013-ban nyitott Nyíregyházán. A szolgáltatás egyre bővült a piaci elvárásoknak megfelelően az évek folyamán. Ez azt jelenti, hogy leendő megrendelők akár már az otthonukból, az interneten keresztül megtudhatják, hogy milyen iratokra, dokumentumokra lesz szükség a temetés megrendelésekor, illetve tájékozódhatnak a kegyeleti termék választékról is. Temetkezési ügyintézés céljából, pedig ingyen házhoz mennek az ügyintézők, ha szükséges a hatékonyabb segítségnyújtás érdekében.

Teljes körű szolgáltatás

– Mindent magába foglaló, úgynevezett „egyablakos” temetésfelvételezés történik, vagyis megrendelőinknek igény esetén nem kell külön adminisztrációs ügyekkel bajlódniuk a kórházban vagy klinikán, esetleg az önkormányzatnál, temetőben vagy más hivatalban, mi ezek ügyintézését teljes körűen átvállaljuk. Országosan több irodánk is van, bárhol történjen a halálozás kollégáink közösen összefogva segítenek. Nemzetközi szinten is tudunk segíteni speciális, erre szakosodott kollégák segítségével. Szükség esetén, az elhunyt szállítását szintén elvégezzük, akár nemzetközi viszonylatban is. Minden igényt kielégítő, elérhető árfekvésű temetkezési szolgáltatást biztosítunk, de kívánságra természetesen speciális igényeknek, elvárásoknak is meg tudunk felelni. Kegyeleti kellékkínálatunk az egyszerű és bárki számára megfizethető kategóriától, egészen az exkluzív igényeket kielégítő termékekig kiterjed. Így biztosítjuk, hogy minden megrendelőnk megtalálja az elképzelésének és lehetőségeinek megfelelő búcsúztatást szeretett halottja számára. Segítünk kiválasztani a gyászolók igényeinek megfelelő kegyeleti kellékeket, időpontot foglalunk a temetőben a kívánt végső búcsúztatásra, és a legapróbb részletekig megszervezzük és végigkísérjük azt. A már meglévő sírhellyel kapcsolatos ügyeket is elintézzük a temetővel és a sírkőfaragóval is.

Irodánkból távozva, Megrendelőinknek már csak a temetésen kell részt venniük. Irodánk minden egyes Ügyfelünknek a lehető legkedvezőbb szolgáltatás- és árszínvonalat biztosítja. Átlátható előzetes árkalkulációt adunk, nálunk nincsenek utólagosan felmerülő vagy „rejtett” költségek – mondta Szilágyi Barnabás területi igazgató, aki több irodát irányít három megyén keresztül, azzal az elhivatottsággal, hogy magas színvonalú szolgáltatást nyújtson. A nap bármely szakaszában lehet keresni őt ügyintézés végett. Előre egyeztetett időpontokban házhoz is megy.

Szilágyi Barnabás területi igazgató

– Végig segítjük a gyászolókat ezen a szomorú úton, levesszük a vállukról az ügyintézés terhét, hogy elhunyt szerettük méltó gyászolása legyen az egyetlen dolog, amivel ebben az időszakban foglalkozniuk kell. Várjuk megtisztelő érdeklődését, megkeresését a Dózsa Gy. út 70. szám alatt található irodánkban vagy a lenti elérhetőségeink bármelyikén – zárta gondolatait a területi igazgató.

A választható temetkezési módozatokkal kapcsolatban további információt találhatunk a www.nyiregyhaza.temetkezes.hu oldalon.

 

(PR cikk)

Címkék#pr cikk

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában