Sport

2016.02.23. 11:16

Fábián Gáborra emlékeztek

Fehérgyarmat - Élt Szatmárban egy csodálatos édesapa, egy kiváló sportember, egy igaz barát, s egy segítőkész munkatárs, Fábián Gábor, aki immár hat éve, hogy tragikus hirtelenséggel itt hagyta mindazokat, akik szerették, tisztelték Őt, s akiknek mai napig fájó, betöltetlen űrt jelent a hiánya.

Fehérgyarmat - Élt Szatmárban egy csodálatos édesapa, egy kiváló sportember, egy igaz barát, s egy segítőkész munkatárs, Fábián Gábor, aki immár hat éve, hogy tragikus hirtelenséggel itt hagyta mindazokat, akik szerették, tisztelték Őt, s akiknek mai napig fájó, betöltetlen űrt jelent a hiánya. Ennek megfelelően, hatodik alkalommal rendezték meg Fehérgyarmaton az emléke előtt tisztelgő, öregfiúk focitorna. A tiszteletadáson túl, jótékonysági jellege is van ennek a sportrendezvénynek, hiszen a szervezők, a résztvevő csapatok hozzájárulásai, és egyéb felajánlások révén, az elhunyt családtagjait is támogatják, évről-évre.

A végső győzelmet az Orbán Gumi öregfiúk szerezte meg.

A gólkirályi címet Kasu József (Rendőrség), Della Sándor, Homoki József (mindkettő Orbán Gumi öregfiúk) megosztva érdemelte ki, a legjobb kapus Bartha Géza (Elixír Panyola), a legjobb mezőnyjátékos Kiss István (Elixír Panyola) lett.

KM

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!