Hirdetés

2023.03.21. 16:14

Érjen el még több ügyfelet

A Forweb több mint 10 éve segít a kkv-knak eligazodni az online világban és elérni céljaikat.

PR-cikk

– Elsősorban egyedi, felhőalapú weboldalakat készítünk, amit kiegészítünk marketingszolgáltatásainkkal, így teljeskörűen felelünk partnereink online megjelenésének kialakításáért – részletezi Berencsi Máté, a Bere-Net Kft. ügyvezetője. – Csapatunk jelenleg 15 főből áll, amit programozók, marketing-szakemberek és projektmenedzserek erősítenek. Több évvel ezelőtt elköteleztük magunkat, hogy az informatika adta lehetőségekkel cégek piaci helyzetét elősegítsük és személyre szabott megoldásokat nyújtsunk minden vállalkozás számára. Fejlesztéseink során marketing szemlélettel gondolkodunk, így nagyon fontos számunka is, hogy az általunk fejlesztett rendszerekkel olyan szolgáltatást nyújtsunk ügyfeleinknek, mellyel további profitra tehetnek szert, valamint olyan informatikai megoldásokat javaslunk, amelyek hatékonyabbá teszik vállalkozásuk működését. 

– Széles skálán mozog ügyfeleink tevékenységi köre, és megtalálhatók benne a mikrovállalkozásoktól kezdve egészen a nagyvállalatig minden szegmens. Több mint 50 cégnek végzünk aktív marketingtevékenységet, valamint nagyságrendileg 600 céggel állunk valamilyen formában kapcsolatban, így számtalan cég működésébe beleláttunk, ezáltal hatalmas tapasztalatot szereztünk. Fejlesztői csapatunk kimondottan az egyedi webes rendszerek fejlesztésére specializálódott, marketinges részlegünk pedig kifejezetten az online marketing területén tapasztalt. 

Berencsi Máté

Teljes körű szolgáltatás

– Ügyfeleinknek segítünk érvényesülni a konkurenciával szemben, mutatós és jól konvertáló, felhasználóbarát, reszponzív, egyedi fejlesztésű weboldalakat készítünk, brandet építünk, eladásokat generálunk, hogy minden ötlet egy sikersztori lehessen, amit együtt, csapatként élünk meg. Bemutatkozó oldalaktól a komplex rendszerekig vállaljuk az online felület kialakítását. Minden projektben a kihívást látjuk, hogy a legjobbat nyújtsuk egy vállalkozásnak. Minden igényt kielégítő, könnyen kezelhető webáruházakat is fejlesztünk. Az online kereskedelemben szerzett többéves tapasztalatunk megfelelő szakmai hátteret biztosít ahhoz, hogy a legjobb tanácsokkal járuljunk hozzá a sikerhez. Egy vállalkozás, weboldal felhasználóinak, munkatársak elvárásainak nem minden esetben felel meg egy jól működő online rendszer. Felmerülhet az igény egyedi szoftverre, mely nem tartalmaz felesleges, nem használt elemeket, hanem pontosan a cégre szabott funkciókkal van ellátva. Vállaljuk egyedi rendszerek készítését, fejlesztését, programozását, legyen szó felhő alapú, vagy helyben telepített szoftverekről. Több, teljesen egyedi igényeknek megfelelő szoftvert fejlesztettük már ügyfeleink számára, egyedi vállalatirányítási rendszerektől a valószínűségszámítási alapokon működő szoftverekig. Így növeljük a partnereink hatékonyságát és bevételét, csökkentjük a kiadásaikat. 

– Minden igényt kielégítő, könnyen kezelhető applikációkat is fejlesztünk, legyen szó okostelefon, tablet, okosóra vagy okos Tv (apple tv, android tv) alkalmazásról. Tudjuk, hogy a mobil trendek egyre fontosabb szerepet töltenek be a mindennapokban. A mobilalkalmazások fejlesztése területén szerzett több éves tapasztalatunk megfelelő szakmai hátteret biztosít ahhoz, hogy a legjobb tanácsokkal járuljunk hozzá az ügyfeleink sikeréhez. Minden projektben a kihívást látjuk, hogy a legjobbat tudjuk nyújtani.

– Tehát teljes körű szolgáltatás nyújtunk a kis- és középvállalkozások számára a vállalati informatikában, mely magában foglalja a megfelelő háttér kialakítása és felügyelete mellett a munkaállomások menedzselésén keresztül ügyfeleink egyedi igényeit is.

Az informatika rendkívül dinamikusan fejlődő technológiája folyamatos kihívás elé állítja az IT szakembereket. A Forweb munkatársai a szükséges és naprakész szakértelemmel, megfelelő tapasztalattal rendelkeznek a hatékony informatikai háttér biztosításához.

Mérhető eredmények

– Egy vállalkozás elsődleges kommunikációs eszköze az arculata. A vásárlók, érdeklődők, ügyfelek figyelmét elsősorban vizuális elemekkel tudjuk felkelteni. Fontos az összhang, a megjelenésnek ki kell terjednie minden, a cég által használt és alkalmazott felületre, eszközre. Minden szükséges területen jól képzett szakembereinkkel állunk rendelkezésre, hogy egy vállalkozás az online világban is sikereket érjen el.

– Elemzünk, értékelünk, újratervezünk, rendszeresen készítünk jelentéseket és elemzéseket azért, hogy pontos képet kapjanak ügyfeleink az elért folyamatokról, és hogy lássák a kampányok azon részeit, ahol tovább tudjuk javítani annak eredményességét. Látványos és rugalmas hirdetések, célzott közönség és pontosan mérhető eredmények tesszük igazán hatékonnyá a közösségi médiában való hirdetéseket is. 

– Mindezek mellett rendszeresen kapunk PR-megbízásokat is, plakátokat, meghívókat készítünk, illetve rendezvényszervezésben is van tapasztalatunk, tehát ténylegesen mindent lefedünk, ami a növekedéshez szükséges.

– Nálunk mindennek alapelve az egyszerűség, a kreativitás és a hatékonyság, így ha valaki hasonlóan gondolkodik, a csapatunkban a helye! Terjeszkedésünk miatt folyamatosan keresünk új kollégákat, ezért a megfelelő tapasztalattal vagy hatalmas lelkesedéssel rendelkezőknek esélyük van arra, hogy a csapatunk értékes tagjai legyen.

PR-cikk

 

Címkék#pr cikk

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában