Felháborító intézkedés

2024.07.31. 11:30

Karácsony újabb rakpartlezárással hergeli az autósokat (videó)

Karácson Gergely főpolgármester július 26-tól augusztus 15-ig ismét kitiltotta Karácsony Gergely az autósokat a pesti alsó rakpart egy szakaszáról. A gépjárművezetők felháborodtak, mert szerintük ez a korlátozás ismét komoly dugókat okoz és már most is lehetetlen a közlekedés.

MW

Karácsony Gergely főpolgármester ismét kitiltotta az autósokat az alső rakpart egy szakaszáról

Forrás: MTI

Fotó: Lakatos Péter

A főpolgármester ismét kitiltotta az autósokat a pesti alsó rakpart egy szakaszáról. 

Ráadásul a főpolgármester a Facebookon jelentette be, hogy elkészültek a pesti alsó rakpart fejlesztésének engedélyezési tervei. Az új tervek pedig több gyalogos területről szólnak és csökkentett autóforgalmat ígérnek 

– írja a Magyar Nemzet.

A gépjárművel közlekedők egyöntetűen felháborodtak, hogy nem közlekedhetnek a rakparton az Eötvös tér és az Erzsébet híd közötti szakaszon. A lezárás miatt a közeli utcákban is nehézkes a közlekedés a dugók miatt. 

Szomorú vagyok, csalódtam, mert erre akartam jönni, de nem jött össze

 – mondta egy másik férfi, aki lehúzott ablakkal állt a kánikulában a piros lámpánál a forgalomterelés előtt. 

Nagy királyság!

– kommentálta az intézkedést gúnyosan egy másik sofőr, aki szerint az autóforgalom korlátozásával „megölik a várost”. Nem lehet már közlekedni Budapesten, tette hozzá csalódottan.

Nagyon unom, hogy itt már nem lehet hétvégén, hétköznap, reggel és este sem közlekedni. Rohadtul unom már tényleg, hogy az egész környéken nem lehet haladni. A váltót nem tudom átrakni kettesbe

– háborgott egy másik, a Magyar Nemzet riporterének nyilatkozó gépjárművezető. 

A további részletekért és a teljes cikkért kattintson IDE. 


 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában