Kampány

2024.06.07. 17:07

Szombaton lesz az Egymillió találkozás napja (videó)

„Ez a szombat az Egymillió Találkozás Napja lesz. Egy nap még az európai parlamenti választásig, holnaptól számítva és ezt a napot arra használjuk, hogy elmenjünk mindenkihez. Elmenjünk mindenkihez és elmondjuk, hogy miért fontos június 9-e” – emelte ki Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter a közösségi oldalán közzétett videójában.

MW

Szombaton lesz az Egymillió találkozás napja

Forrás: MTI

Fotó: MTI Fotószerkesztőség/Máthé Zoltán

„Elmegyünk mindenkihez, hogy elmondjuk, hogy most háború és béke kérdésében mondhatnak véleményt, hozhatnak döntést a magyar emberek. Körülöttünk világháborús, sőt atomháborús készülődés zajlik. Hallhatjuk, láthatjuk egymás után az egyre őrültebb nyugat-európai, amerikai nyilatkozatokat. Nem hagyhatjuk, hogy minket is belenyomjanak a háborúba, nem hagyhatjuk, hogy világháborúba vagy nukleáris háborúba sodorják Európát és benne Magyarországot” – hangsúlyozta a tárca vezetője, aki hozzátette: 

a háborúból való kimaradásunknak, Magyarország megvédésének egyetlenegy módja van. Június 9-én, vasárnap, mindenkinek ott kell lenni.

„Arra kérem Önöket, hogy vegyenek részt az európai parlamenti választáson és szavazzanak a békére. A béke színe a narancs, a béke neve a Fidesz” – zárta szavait Szijjártó Péter.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában