Lehull a lepel

2024.06.02. 16:29

Minden, amit a külföldről pénzelt hálózatról, és annak embereiről tudni lehet

A háttérben olyan kifejezetten nagy donorok jelennek meg, akik a céljaik elérése érdekében óriási pénzösszegeket mozgatnak. Közülük is a legnagyobb Soros György, aki dollármilliókat áldozott már arra, hogy megbuktassa a magyar jobboldali kormányt.

MW

Karácsony Gergely főpolgármester, a Párbeszéd-Zöldek-DK-MSZP főpolgármester-jelöltje sajtótájékoztatót tart a pesti alsó rakpart fejlesztéséről

Forrás: MTI

Fotó: Lakatos Péter

Az egyre jobban körvonalazódó globális hatású érdekkör számára rendkívül fontos, hogy milyen választási eredmények születnek Magyarországon, legyen szó éppen Európai Parlamenti, vagy önkormányzati választásokról. Külföldről egyértelműen beavatkoznak Magyarország belügyeibe, a választásokba. A Pesti Srácok Az Akta című műsorában összefoglalják mindazt, amit a külföldről pénzelt hálózatról, annak embereiről és módszereiről tudni lehet.

A műsorban felidézik, hogy hogyan buktak le, buktatták le nem egy esetben saját magukat.

Kamu tanácsadó szerződéssel egy autókölcsönző cég bevonásával gurultak a dollárok Észtországon át a Váci útra, hogy Karácsony Gergelynek bőven jusson a kampányra.

Budai Gyula a műsorban lerántja a leplet arról, hogyan alakították ki a baloldal kampányfinanszírozási rendszerét. A Szuverenitásvédelmi Hivatal közkapcsolati igazgatója pedig a közelmúltban elkészült jelentésükben is megfogalmazottakkal mutatja be az országokon, határokon átívelő hálózatot, amelynek tevékenysége egyértelműen törvényellenes kampányfinanszírozás, méghozzá annyira, hogy az hazánk szuverenitását veszélyezteti.

A műsort ITT lehet megtekinteni.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában