Nyíregyháza hírei

2013.09.13. 12:16

Látványrally jótékony céllal

Nyíregyháza - Szeptember 28-29-én bebarangolják a Szatmár-Beregi Szilvaút jelentős részét.

Nyíregyháza - Szeptember 28-29-én bebarangolják a Szatmár-Beregi Szilvaút jelentős részét.

Első ízben rendez a Nyíregyházi Rotary Club autós közúti GPS pontkereső versenyt szeptember 28-29-én. A minta adott, Ignácz Tibor korábban is szervezett hasonló vetélkedőt.

– Akkor 390 kilométert tett meg a győztes 3 óra 18 perc alatt a KRESZ betartásával – állapította meg a szervező. Halász Gábor hozzáfűzte: – Körülbelül 30 nevezőre számítunk, de persze, nincs limit. Nyíregyházáról indulva a Szatmár-Beregi Szilvaút magyarországi szakaszát barangolják be az indulók.

Mindenki kap egy 300 kérdésből, feladatból álló kérdéssort, amire egyenként különböző helyeken lehet megtalálni a helyes választ. Ahhoz viszont ténylegesen ott kell lenni, és fényképpel igazolni a tényt. Mivel a teljes útvonalat képtelenség bejárni, mindenki önmagának állítja össze a saját útitervét, ez benne az érdekesség.

Bővebb információhoz a www.rotary-nyiregyhaza.hu és a www.latvanyrally.hu weblapokon lehet hozzájutni. A jótékony célú rendezvény által a nevezési díjakból befolyó bevétellel egy készségfejlesztő játszótér felépítését támogatjuk, ahol sérült és egészséges gyerekek együtt játszhatnak.

KM–LTL

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!