Labdarúgás, NB I., Szpari-ZTE

11 órája

Nagy Dominik: A Szpari szurkolói plusz motivációt jelentenek

A 11. fordulóban újra megtelhetnek Nyíregyházán a Városi Stadion lelátói. A jubiláló Szpari a Zalaegerszeget látja vendégül.

Szon.hu

A szektorbezárás ellenére is aktív szurkolásra készül az 1995 Mastiffs Nyíregyháza

Fotó: Kovács Péter

Jelentős mérföldkőhöz érkezik vasárnapi, Zalaegerszeg elleni mérkőzésén a Nyíregyháza Spartacus. A klubnak ez lesz a 400. bajnokija az első osztályban és 200. hazai találkozója az NB I-ben. Bár a keleti rangadók sora egy időre véget ért, a Szpari játékosai abban bíznak, a soron következő hazai összecsapásokon is szép számmal biztatják majd a gárdát a Városi Stadionban.

Nagy Dominik, Szpari-DVTK
Nagy Dominik abban bízik, a Szparit győzelembe hajszolják a drukkerek
Fotó: Kovacs Peter

Természetesen nagyon boldoggá tesz minket, hogy ennyi néző előtt tudunk játszani. Azt gondolom a mostani mérkőzésre is szép számmal ki fognak látogatni. Hatalmas segítség és plusz motiváció nekünk játékosoknak, hogy hétről hétre megtöltik a stadiont a nézők. Tudjuk, hogy a Zalaegerszeg mögöttünk van, ők sem szerepelnek annyira jól, mint azt előzetesen gondolták, ettől függetlenül ez egy nehéz mérkőzés lesz, de miután 10 év után vagyunk újra NB I-ben, nekünk minden mérkőzés felér egy döntővel. Nagyon fontos, hogy a hazai találkozókon hozzuk a pontot, pontokat, most mindenképp három pontra van szükségünk – fogalmazott Nagy Dominik, a Szpari csapatkapitánya.

Egy szektorral kevesebb

A Magyar Labdarúgó Szövetség Fegyelmi Bizottsága október 16-i ülésén többek között tárgyalta a Nyíregyháza-Diósgyőr keleti rangadót is, ami telt ház előtt, remek hangulatban telt, ám egyik klub sem úszta meg büntetés nélkül.

A FEB a Nyíregyházát a rend megzavarásával kapcsolatos szurkolói cselekményeiért (megbotránkoztató, obszcén kifejezések bekiabálása, ellenfelet sértő tartalmú felírat kihelyezése, tárgy elzárt területre történt bedobása és rasszista szimbólum kihelyezése) pénzbüntetés megfizetésére kötelezte, továbbá elrendelte a sportszervezet soron következő hazai NB I-es férfi felnőtt bajnoki mérkőzésén a Nyíregyházi Városi Stadion „B” lelátórész „B2” szektorának lezárását.

Aktív szurkolás várható a Szpari-ZTE meccsen is

A Mastiffs 1995 Nyíregyháza közleménye:

Vasárnap ismét hazai környezetben szurkolhatunk a csapatnak. A rangadók időszaka véget ért, de nagyon fontos mérkőzések következnek. A tartós NB I-es tagság megszerzésééért folytatott harcban minden pontra szükségünk van.A jegyek ismét jó ütemben fogynak, a remek hangulat garantált!
Újra felhívjuk a figyelmet a B2-B3 ULTRA szektorok, ide az vásároljon jegyet, aki aktív szurkolással szeretné támogatni a csapatot.
Találkozzunk a lelátón!
Hajrá Szpari!
Hajrá Nyíregyháza

A Nyíregyháza Spartacus–Zalaegerszeg mérkőzés 13 órakor veszi kezdetét.

 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában