Labdarúgás, NB I., Nyíregyháza Spartacus

7 órája

Mezőkövesden készül a Szpari a folytatásra

Nyilvánosságra hozták a Magyar Kupa következő fordulójának pontos időpontját is. A Szpari Ajkára utazik a hónap végén.

Szon.hu

Tímár Krisztián a Mezőkövesd ellen szeretné csiszolni a csapatjátékot

Fotó: Kovacs Peter

A válogatott szünet okán ezen a héten fordulót nem rendeznek a labdarúgó NB I-ben és NB II-ben. A Nyíregyháza Spartacus azonban ennek ellenére sem marad mérkőzés nélkül. A tervek szerint pénteken 11 órától Mezőkövesden játszik felkészülési mérkőzést a Szpari a másodosztályú egylet ellen. 

Szpari
A Szpari július végén Mezőkövesden fogadta a Győrt
Fotó: Kovacs Peter

Mint arról a nyíregyháziak honlapja árulkodik, a két klub között kiváló a viszony, az NB I első fordulójában épp a borsodiak segédkeztek a hazai pálya biztosításában, amely mérkőzésen végül a Szpari legyőzte a Győrt. Időközben arra is fény derült, hogy pontosan mikor lép pályára legközelebb kupamérkőzésen a Nyíregyháza. Mint az ismert, Tímár Krisztián együttese a Vasast kiejtve jutott a MOL Magyar Kupa 4. fordulójába, a sorsoláson aztán a szintén másodosztályú Ajkát húzták ellenfélül, amely a Nagykanizsát búcsúztatta az előző körben. Az MLSZ Versenybizottsága közzétette a 4. forduló pontos időrendjét, amely szerint az FC Ajka–Nyíregyháza Spartacus találkozót október 30-án szerdán, 17 órakor rendezik Ajkán.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában