Labdarúgás, NB II, Kisvárda Master Good

8 órája

Nem játszanak felkészülési meccset

Már a Gyirmót FC Győr elleni rangadóra hangol a Kisvárda Master Good.

Komoly edzésekkel készül a Kisvárda.

Fotó: kisvardafc.hu

A válogatottak Nemzetek Ligája-mérkőzései miatt ezen a héten az NB II-ben sem rendeznek mérkőzéseket, így a BVSC-Zugló elleni idegenbeli győzelmet (2–0) követően bajnoki szünet vár a Kisvárda Master Good csapatára. A munkában persze nincs megállás, kedden délután indult a felkészülés, amely a bajnoki ritmust követi.

Camaj ismét a válogatottban

Azzal a különbséggel, hogy ezen a hétvégén nincs meccs – sem bajnoki, sem pedig előkészületi. A heti program a szombat délelőtti egymás közötti játékkal zárul. A keretből hiányzik Driton Camaj, ő ugyanis ismét tagja a Montenegró válogatottjának, amely pénteken Törökország, hétfőn pedig Wales vendégeként lép pályára az Nemzetek Ligája B divíziójában.

Az itthon maradottaknak van mire készülniük, hiszen a következő fordulóban, október 20-án vérbeli rangadó vár a rétközi csapatra, ráadásul hazai pályán. A vendég a jelenlegi éllovas, Gyirmót FC Győr lesz, amely egyértelműen esélyes a feljutásra is. Hazai győzelem esetén helyet cserélhet egymással a két csapat, úgyhogy a tét nem lesz kicsi a következő mérkőzésen.  A Várda ugyanis a tabella negyedik helyéről várja a folytatást.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában