Labdarúgás, Nyír-Wetland vármegyei I. osztály

2024.10.10. 09:18

Nagy pofonba szaladt bele a Kemecse Tarpán

A 3. forduló elhalasztott mérkőzését pótolták szerda este a vármegyei I. osztályban.

Szon.hu

Fotó: MW-archív

Tarpa – Kemecse 5–0 (1–0)

Tarpa, v.: Tóth. Tarpa: Mihajlo – Gál, Lovcsikov, Kolesnik, Bodan, Sviatoslav, Pryhoda, Stratan (Kucsinszki 63.), Lovincsuk, Kamisanov (Doloh 78.). Edző: Vjacseszlav Jeremejev. Kemecse: Krizsanovszki – Batta (Ádám 56.), Nagy, Magyar, Goján (Tóth 35.), Dócs, Ferencz B., Bárdos (Katona 58.), Kovács (Tudja 64.), Asztalos (Hokk 68.), Ferencz R. Játékos-edző: Tudja Dávid. Gól: Bodan (2), Kolesnik, Doloh, Sviatoslav.
Vjacseszlav Jeremejev: A feladat a győzelem volt, amit sikerült teljesítenünk. Az első félidőben hamar jött a gólunk, aztán viszont visszavettünk és túl kényelmes volt a játékunk. A második félidő már sokkal jobban sikerült, jöttek a gólok, így sikerült megszerezni a három pontot.
Tudja Dávid: Az eredmény ellenére elégedett vagyok a látottakkal, a sok sérültünk és betegünk kezd szépen-lassan visszatérni a pályára. Gratulálok Batta Kende első megye I-es mérkőzéséhez.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában