Futsal, B-Kerép Nyírbátori SC

3 órája

Zsinórban negyedszer nyert a Nyírbátor

Elek Gergő együttesének péntek este egy gól is elég volt a három pont begyűjtéséhez Veszprémben.

Szon.hu

Fotó: Fülöp Ildikó / veol.hu


A tabella 3. helyén álló Veszprém vendége volt péntek este a Nyírbátort. A házigazdák az elmúlt két fordulóban vereséget szenvedett, így jogosan várták a szurkolók a rossz széria megtörését. Ennek megfelelően aktívabbak voltak a találkozó elején, ők diktálták a tempót, de nem tudtak túljárni Dobi eszén. Thiago és Lipl jelentett némi veszélyt a Nyírbátor kapujára, de nem tudták megszerezni a vezetést. A nyírbátoriak részéről Szentes próbálkozott először, de Spandler könnyedén hárított. Az első játékrészben a szerencsével sem állt hadilábon Elek Gergő csapata, Fellembek lövése a kapufán csattant. Félidőre 0–0-s részeredménnyel vonulhattak a felek.
Fordulás után Tatai is eltalálta a kapufát, így ismét megmenekültek a nyírségiek. A huszonhatodik percben aztán egy veszprémi labdára csaptak le Elek Gergő tanítványai, majd a támadás végén Szucsányi lőtt a hálóba. A folytatásban a bakonyiak mindent megtettek az egyenlítésért, de a zöld mezesek erőn felül állták a sarat, amihez persze kellett Dobi parádés teljesítménye, illetve a szerencse is. A hajrában ismét kapufát lőtt a Veszprém, de a hálóba már nem sikerült betalálniuk, így a Nyírbátor a rossz szezonkezdés után immár zsinórban negyedszer hagyta el győztesen a játékteret.

Szucsányi Sándor szerezte a Nyírbátor győztes találatát
Fotó: Fülöp Ildikó

Futsal: NB I, 7. forduló
Futsal Veszprém–B-Kerép Nyírbátori SC 0–1 (0–0)
Veszprém, v..: Vass, Kubicsek. Veszprém: Spandler – Tatai, Horváth, Dorogi, Lipl. Csere: Koncsol, Juhász, Molnár, Kártik, Thiago, Ábrahám, Fellembek, Matheus, Gerencsér. Vezetőedző: Fehér Zsolt. Nyírbátor: Dobi – Szentes, Orosz, Molnár, Nagy. Csere: Tóth, Bartha, Sánta, Csorvási, Szucsányi. Vezetőedző: Elek Gergő. Gól: Szucsányi (25.).

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában