Labdarúgás, NB II., Kisvárda Master Good

2024.09.09. 12:41

Győztes edzőmeccs Kisvárdán

A Kazincbarcika együttesét fogadta a rétközi gárda.

Szőr Levente (labdával) is kivette a részét a sikerből.

Fotó: kisvardafc.hu

A válogatott szünet sem telik tétlenül a másodosztályú Kisvárda Master Good csapatánál. Révész Attila tanítványai az osztálytárs Kazincbarcika ellen játszottak edzőmérkőzést.

Gólokból nem volt hiány

Miután az NB II. leggólképesebb csapatai közül találkozott kettő, így benne volt a pakliban, hogy sokszor megrezdülnek majd a hálók a Várkertben. Mindezt igazolták is a felek, de szerencsére a szabolcsi egylet járt az élen ebben a tekintetben.

Pedig a kiegyenlített első félidő hajrájában a Kazincbarcika talált be először, de még a szünet előtt sikerült egyenlíteni. A második játékrészben előbb Jasmin Mesanovic duplázott, majd elhúzott a vendéglátó 4–1-re, hogy a végén a klub korábbi játékosa és edzője, Erős Gábor legénysége szabadrúgásból szépítsen. A Kisvárda kapitánya tehát két gólt szerzett, de a túloldalon köszönthették a várdaiak a korábbit, a kilenc évnyi kisvárdai szolgálat után a nyáron távozó Lucas először lépett ugyanis fel vendégként a Várkerti Stadionban.

A formáció mindkét, a napokban igazolt játékosa pályára lépett. Martin Chlumecky az első félidei csapatban szerepelt, Marko Matanovics pedig két perccel a beállása után, gyakorlatilag az első labdaérintéséből gólt fejelt, így remekül sikerült a bemutatkozása.

A válogatottban is bizonyított

Mindeközben Driton Camaj csereként a 61. percben lépett pályára Montenegró színeiben az Izland otthonában játszott B divíziós Nemzetek Ligája-mérkőzésen. Akkor már 1–0-ra vezetett a házigazda, amely végül 2–0-ra nyerte meg a mérkőzést. 

Labdarúgás: NB II., felkészülési mérkőzés

Kisvárda Master Good–Kazincbarcika SC 4–2 (1–1)
Kisvárda, Várkerti Stadion, zárt kapuk mögött, v.: Karakó.
Kisvárda: Kovács Marcell (Hrabina, a szünetben) – Ponomarenko N. (Cipetic, 56.), Jovicic (R. Stefan, 56.), Széles (Lippai, 56.), Chlumecky (Körmendi, 56.) – Osztrovka (Szőr, 66.), Soltész I. (Matanovics, 56.) – Molnár G. (Soltész D., a szünetben), Bíró B. (Scsaedej, 66.), Szpaszics (Gyurkó, 66.) – Mesanovic (Babják, 66.). Vezetőedző: Révész Attila.
Kazincbarcika: Bánhegyi (Király M., a szünetben) – Ternován, Szujó, Varga J. (Polgár K., a szünetben), Süttő, Lucas (Csatári, a szünetben), Bódi Á. (Balázsi, a szünetben), Pintér Á., Ádám F., Katona I. (Demeter, 60.), Kártik (Ferencsik, a szünetben). Vezetőedző: Erős Gábor.
Gól: Mesanovic (45,, 52.), Matanovics (56.), Soltész D. (69.), ill. Katona (41.), Ternován (81.).

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában