Labdarúgás

2024.08.26. 13:18

Sorsoltak a vármegyei kupában

Szon.hu

A piros felsős Filo SE a Nyírvasvárival játszik a következő körben

Fotó: Sipeki Péter

Az MLSZ Szabolcs-Szatmár-Bereg Területi Igazgatóság irodájában a versenybizottság elkészítette a MOL Magyar Kupa selejtezőjének számító 2024-25-ös Vármegyei Kupa második fordulójának párosítását.
Mint ismert, az idei kupasorozatra 28 egyesület nevezett be. Az augusztus 21-re kiírt első fordulóban 24 csapat lépett pályára. A hétfő délelőtti sorsoláson az onnan továbbjutó 12 egyesület, valamint az első fordulóban kiemelt– az előző vármegyei kupán az elődöntőben szereplő Tarpa, Újfehértó, Nyírbátor, Baktalórántháza négyes - csapatok voltak érdekeltek.
Az SZSZB Vármegyei Kupa 2. fordulójának párosításai az alábbiak lettek: (játéknap: 2024. szeptember 04. szerda 16.30 óra)
Filo SE–Nyírvasvári’ 16 FC, Nagydobosi LSE–AJ Vásárosnamény SE, Nyírmeggyes SK–Baktalórántháza VSE, Gyulaháza KSE–Ibrány SE, Vámosoroszi KSE–Csenger FC, Balkányi SE– Nagyecsed RSE, Biri SE–Újfehértó SE, Nyírbátori LSE–Tarpa SC. 
Fontos információ, hogy a továbbjutás valamennyi helyszínen egy mérkőzésen dől el: ha a kilencven perc után döntetlen az állás, akkor az alacsonyabb osztályú csapat jut tovább. Ha azonos osztályúak az együttesek, akkor tizenegyespárbaj dönt a továbbjutásról.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában