Kézilabda

2024.07.10. 16:36

Siófoki játékossal végleges a Kisvárda kerete

Szon.hu

Karé Kamilla után újabb gólerős játékos érkezik Siófokról – számolt be róla a női kézilabda NB I. következő idényére készülő Kisvárda Master Good SE. Kocsis Szilvia a mögöttünk hagyott szezonban csapata második legeredményesebb tagjaként az alapszakaszban és a rájátszásban összesen 147 találatig jutott huszonkét mérkőzésen az NB II.-es felnőttbajnokságban. A húsz­éves játékos Siófokon kezdett el kézilabdázni, és eddig ott játszott. 
Örültem a megkeresésnek, bár a távolság kissé megriasztott, mégis úgy gondoltam, hogy élni kell a lehetőséggel – fogalmazott az átlövő. – Kisvárdán a hírek szerint remek szakmai munka folyik, kiemelten figyelnek a fiatalok szakmai útjának egyengetésére. Nekem ez óriási lépés lesz, hiszen magasabb osztályban kell majd bizonyítanom, de készen állok a feladatra. Minden tőlem telhetőt megteszek, és ha pályára kerülök, ígérem, nem okozok csalódást. 
Kocsis Szilvia a felnőttekkel készül, de az egyesület utánpótláscsapatának is rendelkezésére áll.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában