Labdarúgás

2024.07.22. 11:57

A kisvárdaiak megmutatták, van okuk a bizakodásra

Feczkó Tamás elégedetten értékelte az NB I-es rivális elleni mérkőzést.

Feczkó Tamás sok pozitívumot látott az utolsó felkészülési mérkőzésen

Fotó: Barbara Gabriella

Az NB II-es bajnokság rajtjára hangoló Kisvárda Master Good múlt hétvégén lejátszotta utolsó felkészülési mérkőzését. A szabolcsi együttes nem csupán helytállt az élvonalba jutott ETO FC Győr ellen, hanem vezetett is, majd csak az utolsó percekben csúszott ki kezéből a győzelem (2–2). 

– Értékmérő mérkőzést játszottunk az élvonalba jutott Győr ellen – idézi a klub honlapja Feczkó Tamás vezetőedzőt. – A csapat teljesítménye a felkészülési időszakban meccsről meccsre javult, bízom benne, hogy ez a tendencia a bajnokságba átlépve is megmarad. Az új játékosok és a régiek kohéziója egyre jobban működik, és örülök neki, hogy a támadásban és a védekezésben is visszaköszöntek azok az elemek, amelyeket edzéseken gyakoroltunk. Mindig jobb nyerni, mint nem nyerni, ezért nem bántam volna, ha meg tudjuk őrizni a vezetésünket, viszont tanulnunk kell a hajrában történtekből, a koncentráció nem lankadhat, a meccs végjátékában nem kaphatunk gólt. Bizakodva várjuk a vasárnapi, Vasas elleni rajtot.

Kisvárdával kapcsolatos hír, hogy csütörtökön nemzetközi kupameccset rendeznek a Várkerti Stadionban. Háborús helyzet miatt az izraeli válogatottak és klubcsapatok más országokban kénytelenek lejátszani hazai meccseiket – írja a kisvardafc.hu. A Maccabi Haifa vezetőinek megkeresésére kezdődtek el a tárgyalások a felek között, és az Európa-konferencialiga második selejtezőkörének első mérkőzését július 25-én, 19.15-től Kisvárdán játsszák. A 14-szeres bajnok és ötszörös kupagyőztes izraeli csapat ellenfele az azerbajdzsáni Sabah lesz. 

Fontos információ, hogy a mérkőzés rendezője az izraeli klub. Jegyértékesítés a helyszínen személyesen nem lesz.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában