Labdarúgás

2024.07.14. 07:44

A Kisvárda legyőzte Lucas csapatát

A Kisvárda Master Good 3–2-re nyerte meg a Kazincbarcika vendégeként játszott felkészülési mérkőzést.

A második félidőben fordított a fehér mezes kisvárdaiak

Fotó: kisvardafc.hu

A több éve Kisvárdán futballozó játékosok ismerős arcokkal találkoztak szombaton. A Kisvárda Master Good Erős Gábor vezetőedző és a szabolcsi klubikon, Lucas új csapatához, a Kazincbarcikához látogatott.

Az már megszokott, hogy a Várda jól kezdte a felkészülési mérkőzést és a korábbi meccseihez hasonlóan, korán meg is szerezte a vezetést: a 15. percben Milos Szpaszics kapott jó labdát, az alapvonal közeléből középre játszott Driton Camajhoz, aki 6 méterről betalált. Nem tartott azonban sokáig az öröm, mert a hazaiak a 20. percben egyenlítettek, majd még a félidő vége előtt a vezetést is megszerezték.

A második félidőben a Kisvárda dominált, a Barcika a 64. percig bírta a nyomást, akkor Raúl Stefan közel harminc méterről gyönyörű gólt lőtt. A folytatásban mindkét csapat előtt adódott gólszerzési lehetőség, ám míg Popovics Ilija védett, túloldali kollégája tehetetlen volt, Jasmin Mesanovic átemelte őt, ezzel biztosítva a Várda első nyári győzelmét (2–3).

„A mérkőzés első huszonöt perce nagyon jól nézett ki, a gól mellett voltak olyan kapusra vezetett ziccereink, amelyekből növelni kellett volna az előnyünket – idézi a kisvárdai klub honlapja Feczkó Tamás vezetőedzőt. – Ha frissebb a csapat, ezeket a helyzeteket bizonyára gólra váltjuk. Jó volt látni, hogy többször is az ellenfél védelme mögé tudtunk kerülni, miként annak is örülök, hogy akik a második félidőben beszálltak, hozzá tudtak tenni a csapat játékához, az ő bevetésükkel tényleg megváltozott a játék képe. Pozitív, hogy minden poszton van vetélytársa mindenkinek, mert csak így lehet eredményesen dolgozni, senki sem kényelmesedhet el, mert nem megfelelő teljesítmény esetén máris a posztriválisa kaphat bizalmat.”

Labdarúgás: felkészülési mérkőzés
Kazincbarcika–Kisvárda Master Good 2–3 (2–1)
Kazincbarcika: Bánhegyi B. (Fadgyas, a szünetben) – Csatári, Bacsa B., Szujó, Süttő, Lucas, Varga J., Kártik, Szabó M., Herjeczki (Pintér Á., a szünetben), Pethő. További cserék: Ternován, Demeter M., Fejes Á., Szamosi Á., Polgár, Katona. Vezetőedző: Erős Gábor.
Kisvárda: Hrabina (Popovics, 70.) – Cipetic, Lippai (Körmendi, a szünetben), Jovicic (R. Stefan, 62.), Széles – Osztrovka (N. Ponomarenko, a szünetben), Soltész I. (Szőr, 62.) – Szpaszics, Molnár G. (Soltész D., a szünetben), Camaj (Bíró B., 62.) – Mesanovic. Vezetőedző: Feczkó Tamás.
Gól: Csatári (20.), Pethő (43.), illetve Camaj (15.), R. Stefan (64.), Mesanovic (88.).

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában