Tenisz

2024.06.20. 12:21

MARSO TC: magyar sikerek az embertelen melegben

Az ITF M15 Nyíregyháza 15 ezer dollár összdíjazású verseny keddi napját sikeresen zárták a magyar versenyzők.

Szon.hu

Fajta Péter továbbjutott

Fotó: Marso TCE

 A tavalyi nyertes és az ötödik helyen kiemelt Fajta Péter 6-3 6-1 eredménnyel továbbjutott, ahogy Boros Attila is, aki a nyolcadik helyen kiemelt olasz A. Bacalonit búcsúztatta 6-4 6-3 eredménnyel. Két magyar játékos életük első ATP pontját is Nyíregyházán szerezték meg a MARSO Tenisz Centrumban. Hornung Gábor a 34 fokos melegben szinte embertelen, több, mint három órán át zajló kitartó játékkal 6-2 4-6 6-7 (5) eredménnyel búcsúztatta az argentin J. Estevezt. Kis Balázs Rafael pedig 6-3 6-3 eredménnyel győzött az osztrák J. Gundacker ellen. 

A meccs után így nyilatkozott a Balatonboglári Tenisz Klub 22 éves játékosa: "Nagyon boldog vagyok, hiszen most szereztem meg itt Nyíregyházán életem első ATP pontját. 17 év munkája van benne ebben a mérkőzésben és a hőség ellenére a pálya mellett helyet foglaló szurkolóknak mindig hálás leszek, hiszen óriási löketet adtak a mérkőzés alatt." KM


 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában