Labdarúgás, NB I., Nyíregyháza Spartacus FC

2024.06.21. 10:30

Az ETO ellen kezd a Szpari

Elkészült az OTP Bank Liga NB I.-es menetrendje. Hazai pályán debütál a Nyíregyháza.

Gőzerővel zajlik a felkészülés.

Fotó: Sipeki Péter

Csütörtökön délelőtt az MLSZ székházában megtartották az OTP Bank Liga 2024-2025-ös bajnoki idényének sorsolását. A szezon július 26-án kezdődik, 2024-ben az év utolsó bajnoki fordulóját – a tizenhetediket – december 14-én játsszák a csapatok. A 18. fordulót február 1-jén rendezik majd, a bajnokság pedig május 24-25-én zárul.

Újonc csapatok derbije

A mérkőzések pontos kezdési időpontjait a jogtulajdonos televíziós társasággal, a nemzetközi kupákban érdekelt csapatok mérkőzéseinek kezdési időpontjának ismeretében, az MTVA-val folytatott egyeztetést követően hozza nyilvánosságra a szövetség. A Nyíregyháza Spartacus az ETO FC Győr ellen kezd, hazai pályán.

A csapathoz kapcsolódó további hír, hogy gőzerővel zajlik a felkészülés, habár a nagy meleg nem könnyíti meg a játékosok dolgát. A mérkőzéseken is várható hasonló, így ehhez is hozzá kell szokniuk a labdarúgóknak. Dolgoznak is becsülettel, mint ahogy a kiadott „ házi feladatot” is úgy tűnik mindenki elvégezte.

– A szabadság utolsó tíz napjára mindenki kapott egy edzéstervet, melynek végrehajtásáról küldték a beszámolót. A hét elején elvégzett felmérések és tesztek azt mutatják, jó erőállapotban tértek vissza a fiúk, és Géresi Krisztián kivételével mindenki egészséges – mondta el Darabos Balázs erőnléti edző. 

Mint ismert, az élvonalba visszajutó gárda szombaton 11 órától játssza az első edzőmeccsét  a Cigánd ellen, Örökösföldön.

Labdarúgás: NB I., a 2024-es naptári év menetrendje

Július 26., Nyíregyháza–ETO FC Győr
Augusztus 3., MTK–Nyíregyháza
Augusztus 10., Nyíregyháza–Puskás Ak.
Augusztus 17., Paks–Nyíregyháza
Augusztus 24., Nyíregyháza–Fehérvár
Augusztus 31., FTC–Nyíregyháza
Szeptember 21., Nyírtegyháza–DVSC
Szeptember 28., Kecskemét–Nyíregyháza
Október 5., Nyíregyháza–DVTK
Október 19., Újpest–Nyíregyháza
Október 26., Nyíregyháza–ZTE
November 2., ETO Fc Győr–Nyíregyháza
November 9., Nyíregyháza–MTK
November 23., Puskás Ak.–Nyíregyháza
November 30., Nyíregyháza–Paks
December 7., Fehérvár–Nyíregyháza
December 14., Nyíregyháza–FTC 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában