Labdarúgás

2024.06.11. 13:10

A Mátészalka egy lépésre van a harmadosztálytól

A Mátészalka kétgólos előnnyel gazdálkodhat a visszavágón.

A vörös mezes szalkaiak jó teljesítményt nyújtottak az első meccsen

Fotó: archív, Dodó Ferenc

A Mátészalka az NB III kapujához ért, már „csak” át kell lépni rajta!

Mint ismert, a szatmáriak az utolsó tizenkét bajnoki mérkőzésükből csupán egyet veszítettek el, hatmeccses győzelmi sorozattal zárták a bajnokságot és perceken múlt, hogy nem ők végeztek a Nyír-Wetland vármegyei I. osztály tabellájának élén. A csapat ezüstérmesként is elindulhatott az NB III-as osztályozón, melynek első felvonását 3–1-re megnyerte hazai pályán, így kétgólos előnnyel utazhat a Dunaharasztiban rendezendő szerdai visszavágóra.

– A játékosok maximálisan betartották, amiket edzéseken és mérkőzés előtt megbeszéltünk – mondta el Makszim Gábor, az MMTK edzője. – Ha szerdán is sikerül ezeket megvalósítani, akkor a csapat olyan eredményt érhet el, amivel NB III-ba jut. Tudjuk, hogy jó csapattal találkozunk, amelyiket a visszavágón a hazai pálya előnye, a saját szurkolói nyomnak előre, viszont a fiúk képesek arra, hogy ilyen nyomás alatt is jól teljesítsenek.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában