Futsal

2024.05.27. 20:56

Bronzérmes a nyíregyházi futsalcsapat!

Az A’Stúdió Futsal Nyíregyháza borította a papírformát és harmadszor is legyőzte a Berettyóújfalut, ezzel megszerezte a bronzérmet.

Gregory (labdával) három gólal vette ki részét a győzelemből

Forrás: Kohut Árpád/klub

Az A’Stúdió Futsal Nyíregyháza súlyos vereség után azért lépett pályára hétfő este, hogy lezárja a bronzpárharcot és megszerezze az érmet.

Ennek megfelelő hittel és lendülettel kezdtek a nyíregyháziak. Az első perctől nagyon összeszedetten védekeztek és a gólra sem kellett sokat várni, Gregory kapáslövése a kapuba akadt!

Sajnos nem sikerült sokáig megtartani az eredményt, mert egy lepattanó lövéssel megiramodott Ráblj János és gólt szerzett. A semmiből egalizáltak a vendégek (1–1).

Az egyenlítő találat picit megfogta a hazai csapatot, majd a félidő második felére újra összeszedte magát és többször is kísérletezett, de nem járt sikerrel.

Fordulás után egyre paprikásabbá vált a hangulat, fáradtak a csapatok, egy-két másodperces akciókat láthattunk csupán és rengeteg volt a hiba mindkét oldalon. A kapkodásból a Stúdió jöhetett volna ki jobban, ám egy nagy helyzetet elpuskázott. Nem kellett azonban sokáig bánkódni, a mieink rendkívül türelmesen végigvittek egy kontrát, Dávid Richárd megjátszotta a második hullámban érkező Szabó Lajost, aki higgadtan a kapuba lőtt.

Az utolsó tíz perchez érve beszorult a Nyíregyháza, de minden pályára lépő óriásit küzdött. A Berettyóújfalu hét perccel a vége előtt elővette az öt a négy elleni játékot, amit azonnal kivédekeztek a hazaiak és Gregory az üres kapuba lőtt!

A lábak alatt kapuba guruló szerencsés találattal szépített az MVFC és izgalmassá tette a hajrát, de Lovas Norbert csapata a folytatásban is magabiztos volt. Az öt a négy elleni taktika a visszájára sült el, Kovács Ádám és Gregory is betalált még az üres kapuba, ezzel lényegében lezárva a meccset.

Az A’Stúdió Futsal Nyíregyháza bronzéremmel fejezte be az idényt!

Futsal: NB I, a harmadik helyért, 4. mérkőzés
A’Stúdió Futsal Nyíregyháza–MVFC Berettyóújfalu 5–3 (1–1)
Continental Aréna, v.: Tamási, Balla (Vigh).
Nyíregyháza: Gagyi – Szabó L., Gregory, Dávid, Maneca. Csere: Petró, Öreglaki, Krajnyák, Kovács R., Urr, Haburcsák, Lakatos, Kiss, Kovács Á. Vezetőedző: Lovas Norbert.
Berettyóújfalu: Mezei – Rábl, Nagy K., Szabó, Facundo. Csere: Sándor, Daróczi, Erdei Sz., Nagy I., Erdei, Iszák, Magyari, Nagy D., Duró. Vezetőedző: Trencsényi János.
Gól: Gregory (6., 34., 40.), Szabó L. (28.), Kovács Á. (39.), illetve Rábl (9.), Facundo (37.), Szabó P. (40.).

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában