Futsal, Magyar Kupa

2024.01.09. 05:58

Nincs oka a szégyenkezésre a Gyulaházának

Nem játszott alárendelt szerepet a házigazda.

A Gyulaháza az élvonalbeli Berettyóújfalut fogadta a Futsal Magyar Kupa második fordulójában. A legjobb tizenhat közé kerülés egy mérkőzésen dőlt el, amit a papírformának megfelelően a vendég egylet nyert meg.

Nem sikerült ugyan meglepetést okozni, de a tisztes helytállás összejött a Gyulaháza számára. Matheus már a második percben bevette a hazai kaput, ám a középkezdést követően Lakatos révén azonnal kiegyenlített a szabolcsi gárda. Két perccel később ugyan a Berettyóújfalu másik brazil légiósa is betalált, viszont innentől néhány percig a házigazda dominált, csak a vendég kapus, Sándor Máté bravúrjai révén nem lett újra egál. A hetedik percben aztán megtört a lendület, előbb Matheus majd Csordás lőtt egy-egy gólt, ezzel lényegében eldöntve a mérkőzést. A középkezdés után ellenben ismét kihagyott a Berettyó figyelme, Lakatos pedig második góljával kozmetikázott. Ezen aztán egy kissé felhúzta magát az esélyesebb sor, amely még háromszor ünnepelhetett a nagyszünetig.

A fordulást követően kiegyenlítettebbé vált a játék, akár úgyis nézhetjük, hogy ezt a játékrészt lehozta döntetlenre a Gyulaháza (2–2), habár a végeredményt tekintve magabiztos, 9–4-es sikerrel utazhatott haza az esélyesebb fél.

Futsal, Magyar Kupa, 2. forduló:
Gyulaházai Futsal–MVFC Berettyóújfalu 4–9 (2–7)
Gyulaháza, Sport és Szabadidő Központ, v.: Balla (Sántha, Vígh).
Gyulaháza: Csordás – Koszta, Csercsa, Berec, Lakatos. Csere: Bunkóczki, Kozma, Bardi, Illés, Köblös, Varga.
Berettyóújfalu: Sándor – Matheus, Rábl, Nagy K., Henrique. Csere: Mező, Korcsmáros, Nagy I., Erdei, Iszák, Magyari, Nagy D., Daróczi, Duró. Vezetőedző: Trencsényi János.
Gól: Lakatos (2., 10.), Köblös (25., 38.), illetve Matheus (2., 7., 14.), Henrique (4.), Csordás (7.), Iszák (14., 20., 38.), Korcsmáros (26.).

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában