VIDOR

2 órája

Házhoz vitte a díjat az igazgató

Szon.hu

Györgyi Anna kapta a díjat

Fotó: Színház

A Rózsavölgyi Szalon Arts & Café Szívhang című előadását a nagyszínpadon láthatta a VIDOR Fesztivál közönsége, a zsűri pedig Györgyi Annának ítélte oda a legjobb női epizódalakításért járó Colombina-díjat. Az elismerést Kirják Róbert, a fesztivált szervező Móricz Zsigmond Színház igazgatója a napokban adta át a kiváló színésznőnek. 

Mihez kell nagyobb bátorság?

A Szívhang főszereplői Hédi (Sajgál Erika), Abigél (Szulák Andrea) és Bori (Györgyi Anna), akik évtizedek óta barátok. Havonta könyvklubot tartanak, ezúttal a Bovaryné a téma. Azt, hogy hogyan viszonyulnak a  regényhez, befolyásolja az élethelyzetük: Hédi egy válás után próbálja összeszedni magát, Abigél képtelen az elköteleződésre, Bori házassága viszont tökéletes. Legalábbis annak tűnik, amíg fel nem bukkan Andris (Epres Attila), a volt csoporttárs. Régi sérelmek, elszalasztott lehetőségek, félreértések, vágyak és indulatok kavarognak. Mihez kell nagyobb bátorság: nemet vagy igent mondani a szerelemre? Erre keresi a választ az előadás, ami a VIDOR-on is óriási sikert aratott. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában