RE-flex

2019.12.21. 16:52

Karácsonyi táncest lesz

Száznegyven RE-flexes táncos lép vasárnap a színház színpadára.

A tavalyi karácsonyi műsor egy pillanata

Fotó: Rácz Melinda

Lassan két évtizede nem múlhat el úgy az év, hogy a RE-flex Moderntánc Stúdió ne rendezze meg a karácsonyi táncestjét.

– Az idén sem lesz ez másképp – mondta lapunknak Rácz Erika nívódíjas táncpedagógus, aki 30 évvel ezelőtt alapította meg a táncstúdiót, ahol gyermekek ezrei lettek a tánc szerelmesei s arattak sikereket hazai és nemzetközi versenyeken is, sőt sokan a táncot választották hivatásuknak.

Meseszerű előadás

– A vasárnap 17 órakor a Móricz Zsigmond Színházban kezdődő táncestünk címe Volt egyszer egy december…, ez pedig jelzi, nem a koreográfia lesz a középpontban, hanem az, hogy varázslatot vigyünk a színpadra, megmutassuk a produkciókon keresztül a szeretetet, a karácsony hangulatát és üzenetét. Azt gondolom, ez méltó lezárása lesz a tanév első felének és az esztendőnek, ami ismét dobogós helyezéseket hozott a legutóbbi budapesti versenyünkről is – tette hozzá a táncpedagógus.

Vasárnap a közönség láthatja a RE-flex Junior, RE-flex Kinder, Pindúr Pandúrok, Napocskák, Kiscsillagok, RE-alise csoport, Fruskák, RE-Pici, Tündérkék, Mini Jazz, RE-flex Moderntánc Stúdió előadását, s meglepetésben sem lesz hiány, hiszen hóban táncolnak majd a színpadon, de olyan koreográfia is készült, amit három testvér táncol majd, közülük a legkisebb még csak 5 éves – tudtunk meg néhány apró részletet a műsorból, melynek zenéjét főként musicalek adják, a többi pedig legyen meglepetés, igazi karácsonyi varázslat új koreográfiákkal, remek hangulatban.

KM

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában