Helyi közélet

2015.11.26. 08:59

Végleges: Itt lesznek a fix traffipaxok Szabolcsban

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Az összes fix telepítésű Véda közúti intelligens kamera felszerelési helyét véglegesítette a rendőrség.

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Az összes fix telepítésű Véda közúti intelligens kamera felszerelési helyét véglegesítette a rendőrség.

A Belügyminisztérium, az Országos Rendőr-főkapitányság és a Közigazgatási és Elektronikus Közszolgáltatások Központi Hivatala konzorciumában megvalósuló projekt keretében az ország közútjain felszerelt fix telepítésű berendezések szerelési helyszíneit korábbi lapszámainkban öt megye – Győr-Moson-Sopron, Jász-Nagykun-Szolnok, Somogy, Szabolcs-Szatmár-Bereg és Veszprém – kivételével már közreadtuk. A rendőrség most rendelkezésünkre bocsátotta azokat is.


Forrás: Zsaru Magazin | Kattintásra nagy méretben is elérhető!


A közúti halálesetek és sérülések számának csökkentése érdekében létesülő rendszer rögzített kamerái üzemszerűen még nem működnek – a rendőrség időben tájékoztatást ad azok „élesítési” időpontjáról. Ez azonban nem jelenti azt, hogy a KRESZ szabályait addig az időpontig nem kell betartaniuk a közlekedőknek. Sőt!

- Zsaru Magazin -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában