Helyi közélet

2017.04.26. 10:49

Bepipult a traktoros Gégényben, vascsővel fenyegetőzött - Rendőrségi hírek Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéből

Szabolcs-Szatmár-Bereg – Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2017. április 25-én történt rendőrségi eseményeiből.

Szabolcs-Szatmár-Bereg – Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2017. április 25-én történt rendőrségi eseményeiből.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Demecseri Rendőrőrse garázdaság szabálysértés elkövetése miatt folytat eljárást egy 56 éves gégényi lakos ellen. A férfi 2017. április 25-én Gégény belterületén traktorral közlekedett, majd kiszállt a járműből egy vascsővel a kezében, és szidalmazni kezdett egy személygépkocsi sofőrjét, mert úgy parkolt, hogy nem tudott elhaladni mellette. Az egyenruhások a bejelentést követően a férfit a rendőrőrsre előállították és gyorsított bírósági eljárás lefolytatása céljából szabálysértési őrizetbe vették.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Nagykállói Rendőrőrsének munkatársai 2017. április 25-én Balkányban elfogtak egy 22 éves helyi lakost. A férfi körözését a Nyíregyházi Rendőrkapitányság rendelte el, mivel a részére kiszabott helyszínbírságot nem fizette meg, ezért elzárásra változtatták át. A rendőrök a férfit őrizetbe vették.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában