Döbbenet

2 órája

Valósággal forrnak az indulatok a Szpari-DVTK meccsen történtek miatt

Hatalmas botrány Nyíregyházán, az emberek egymásnak estek még az interneten is. Óriási vita bontakozott ki a történtek miatt.

Szon.hu

Fotó: Trifonov Eva

Nyolcezer néző előtt játszott egymással a Nyíregyháza és a Diósgyőr csapata az NB I 9. fordulójában szombaton, a keleti rangadó azonban a futball mellett valami másról is emlékezetes marad.

Fotó: Trifonov Eva

A mérkőzés előtt ritkán látható jelenetet láthatott a közönség. A szokásoknak megfelelően ezúttal is egy szurkoló végezhette volna el a kezdőrúgást a találkozót megelőzően. - olvasható a tények oldalán.

A Nemzeti Sport által közzétett videón is látható, hogy a drukker és a játékvezető már a kezdőkör felé sétált, amikor a rajongó levette a felsőjét, és kiderült, hogy a DVTK mezét visel. A bíró ezt meglátva azonnal letessékelte a pályáról a miskolci fanatikust, és nem engedte, hogy a labdához érjen.

Az interneten valósággal forrnak az indulatok az esettel kapcsolatban. Vannak, akik szerint Bogár Gergő jól döntött, ugyanis meggyőződésük, hogy a szurkoló csak provokálni akarta a nyíregyházi publikumot. Egy másik népes tábor szerint azonban a játékvezetőnek semmi köze nincs ahhoz, mit visel éppen a kezdőrúgást elvégző, hiszen a lehetőség már ki van fizetve.

Akadnak ugyanakkor olyanok is, akik nagyon józan megközelítéssel csak azért értetlenkednek, mert a vendég drukker a labda elrúgása után is kezdhetett volna vetkőzésbe.
A videót ide kattintva tudod megnézni.

 


 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában