Gyász

2 órája

Több százan kísérték a kis fehér koporsót

Végső búcsút vettek a 12 éves kislánytól, akit közel két hete erőszakolt, majd fojtott meg a 32 éves ismerőse Nyíregyházán.

Szon.hu

Hófehér koporsóban temették el a 12 évesen brutálisan meggyilkolt Rebekát

Fotó: Tények

Több százan kísérték utolsó útjára azt a 12 éves kislányt, akit a születésnapja után egy nappal megerőszakolt és meggyilkolt a család egyik ismerőse Nyíregyházán. A gyermeket hófehér koporsóban helyezték örök nyugalomra. 
A szertartáson több százan vettek részt, a Tények információi szerint azonban az édesanya nem volt ott a temetésen, mert a gyilkos korábban azt állította, a nő tudta, hogy többször lefeküdt az akkor még 11 éves Rebekával, illetve azt is, hogy a kislány gyermeket várt. Az anya, akit azóta többen is megfenyegettek, a szertartás után rótta le a kegyeletét, hogy elkerülje a botrányt. A Tények információi szerint a rendőrség a gyilkosság mellett az anya felelősségét is vizsgálja abban, valóban tudott-e arról, hogy a 32 éves férfi korábban többször megerőszakolta a lányát.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában