Világbajnok szaunamesterek

2 órája

Félelmetesen tök jó élmények az Aquariusban

L. Tóth Lajos

Tök jónak ígérkezik az éjszaka

Forrás: MW-archív

Október 26-a éjszaka tök jó élmények várnak az Aquariusban! Az őszi szünet programsorozat kezdéseként rendhagyó módon a legkisebbeket is várják éjszakai programjainkra. A Gyermekvilágban Pancsi bohóc kézműves foglalkozásokkal, kvízjátékokkal és éjszakai cukorkakereséssel tartja ébren a kis éjjeli baglyokat, míg a Mókakommandó Halloween-i disco járattal, zenés, táncos foglalkozással garantálja a félelmetesen jó hangulatot. Az éjszakai buborék show szünetében szuperhős kiképzésen vehetnek részt a legbátrabbak, majd Batman is megjelenik, hogy elűzze a gonosz szellemeket.
Míg a Gyermekvilágban tök jó a hangulat, a felnőttek a szaunában borzonghatnak. A szauna félhomályába világbajnok szaunamesterek garantálják a Halloween-i hangulatot, az izgalmasabbnál izgalmasabb felöntésekkel. A vér Drakula grófját is halhatatlanná tette, így a holdvilágos éjszaka leple alatt kihagyhatatlan a vérnarancsos bőrradírozás, majd a hibiszkuszos-rózsás-mézes tonizálás. A szauna árnyai titkos kencét kínálnak, mely hibiszkuszt és rózsaolajat rejt magába, segítve a bőr hidratálását - olvasható a www.aquariusspa.hu oldalon.
 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában