Lóverseny

5 órája

A lőlap közepére céloztak

A Helyőrségi Pisztoly Lőversenyen 13 csapat csaknem 40 tagja mutatta meg lőtudását.

Szon.hu

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság csapata nyerte a versenyt

Fotó: Sitmar/Tóth Márton

Az 1956-os forradalom és szabadságharc 68. évfordulója alkalmából rendezte meg a Sitmar Lövész Tömegsport Egyesület a Helyőrségi Pisztoly Lőversenyt, október 16-án, a Nyíregyházi Lőtéren.

Verseny közben
Fotó: Sitmar/Tóth Márton


– Az eseményen többek között a Nyíregyházi Rendőrkapitányság, a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat, a vármegyei katasztrófavédelmi igazgatóság  és az MH Katonai Igazgatási és Központi Nyilvántartó Parancsnokság 5. Hadkiegészítő és Toborzó Iroda vett részt a civil szervezetek képviselői mellett – tájékoztatta szerkesztőségünket Tóth Márton.

Erősíti az összetartozást

– A már hagyománnyá vált lőverseny idén is izgalmas és sportszerű megmérettetést hozott. A verseny során 13 csapat csaknem 40 tagja mutatta meg lőtudását, a résztvevők nagy elszántsággal küzdöttek a legjobb eredményekért. A verseny jó hangulatban telt, erősítette a különböző fegyveres és civil szervezetek tagjai közötti összetartozást is – tette hozzá a sajtóreferens.
A helyezésekért folytatott szoros küzdelem végül a Nyíregyházi Rendőrkapitányság csapatának győzelmével zárult, a második helyen a Nyugdíjas Rendőr Egyesület csapata végzett, míg a harmadik helyezést a Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Tűzoltó Szövetség csapata érte el.

Fotó: Sitmar/Tóth Márton
Fotó: Sitmar/Tóth Márton
Fotó: Sitmar/Tóth Márton

 

Fotó: Sitmar/Tóth Márton

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában