Nyíregyházi Állatpark

2024.09.03. 18:48

Videó: Ilyen volt az Állatkertek Éjszakája Nyíregyházán

Óriási sikerrel zajlott az Állatkertek Éjszakája.

Szon.hu

Óriási sikerrel zárult az Állatkertek éjszakája Nyíregyházán

Forrás: Nyíregyházi Állatpark

Állatparkunk első ízben csatlakozott ehhez a rendezvényhez, amelyen több ezer vendég volt kíváncsi állatparkunk különleges éjszakájára - olvasható a Nyíregyházi Állatpark közösségi oldalán.
Ezen a varázslatos estén a látogatók bejárhatták a Jégvilág és Ázsiai bemutató tereit. 
Láthatták, hogyan viselkednek, hogyan élnek éjszaka ezek az állatok, és részt vehettek a szervezett kulisszák mögötti túrákon, ahol betekintést nyerhettek állatparkunk izgalmas napi életébe.
Megnézhették a Jégpalota belső gondozói terei, parkunk „boszorkánykonyháját”, ahol 5000 állat napi takarmánya készül, de beleshettek az indiai orrszarvú és a fókák hálószobájába csakúgy, mint a cápaóvodába.
A programhoz kapcsolódott a fakultatív Night Safari, ahol egy elektromos kisbusz segítségével lehetett a park lezárt területén körbemenni.
Kulturális programokban sem volt hiány: fényjátékokkal, tűzzsonglőrökkel, akrobatákkal és kis éji zenével vártuk vendégeinket - írták az oldalon.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában