Iskolanyitogató

2 órája

Szülői fórum és nyílt nap a Bemben

Több program is bemutatja az intézményt az érdeklődőknek.

Miklós István

A szülőket fórum, a gyerekeket játékos foglalkozások várják a Bemben

Fotó: az intézmény

Nyílt tanítási napra, szülői fórumra és játékos foglalkozásra várják a gyerekeket és a szülőket a Nyíregyházi Bem József Általános Iskolában. Egy nagyszabású „iskolanyitogató” rendezvény keretében mutatkozik be az iskola szeptember 26-án, csütörtökön, ahol a gyerekek játékos, izgalmas próbákat teljesíthetnek „Bemdegúz”, a méhecske vezetésével. A kalandos küldetéseket teljesítő kis hősök számára az élményekkel teli délutánt az ugrálóvár zárja – tudatta az intézmény. A nyílt tanítási napot október 7-én, hétfőn 8 és 11 óra között rendezik. A délelőtt során a résztvevők megismerhetik az intézmény munkáját, és beszélgethetnek a leendő elsős tanító nénikkel.

Szülői fórum is lesz

Azok számára is lesz program, akiknek gyermeke a 2025/2026-os tanévben kezdi meg az általános iskolai tanulmányait. Nekik szülői fórumot szerveznek október 8-án, kedden 17 órától. A részt vevő szülők információkat kaphatnak a beiskolázással, az iskola kínálatával, életével kapcsolatosan, és egy kötetlen beszélgetésre is lehetőség nyílik az iskola vezetősége és a leendő elsős tanító nénik részvételével.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában