Show a képernyőn

3 órája

Sajtból van a Hold a Dunán

A 60-70-es évek slágereivel folytatódik a Csináljuk a fesztivált! közönségszavazása

L. Tóth Lajos

Delhusa Gjon nemrég Nyíregyházán és Nyírpazonyban is fellépett

Forrás: Archív fotó: KM

Sztárfellépőkkel, műfaji sokszínűséggel és vidám nosztalgiával jelentkezik rövidesen a Duna zenei korszakokat felelevenítő showműsora. A Csináljuk a fesztivált! nézőinek ismét nagy szerep jut a produkcióban: a magyar slágerek rajongói közönségszavazással juttathatják az új évadba kedvenc dalaikat. A hirado.hu oldalon szeptember 29-ig az 1960-es és 70-es évek közötti időszak slágereire voksolhatnak. Öt magyar dal közül választhatják ki, melyek hangozzanak el a válogató adásokban. A közönségen múlik, hogy felcsendül-e az új évadban a Ha volna két életem a Piramistól vagy az LGT Ringasd el magad című slágere, elhangzik-e az adásban a Bergendy örökzöld Sajtból van a Hold vagy az Ez az utolsó tánc a nemrég Nyíregyházán és Nyírpazonyban is fellépő Delhusa Gjontól, illetve ott lesz-e a versenyslágerek közt Késmárki Marika Egy fiú a házból című dala. A szavazást követően szakmai zsűri véglegesíti a listát.
Az online szavazásban résztvevők amellett, hogy újra felfedezhetik régi nagy kedvenceiket és hangolódhatnak a műsorra, dönthetnek az évszázad magyar slágere címért folyó versenybe bekerülő dalokról is.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában