Egészségügyi szűrések, programok

1 órája

Nyíregyházára érkezik a Richter Egészségváros

Október 5-én Nyíregyházára, a Kossuth térre érkezik a Richter Gedeon Nyrt. Egészségváros elnevezésű országos programsorozata.

Szon.hu

Tavaly Mátészalkára, az idén Nyíregyházára látogat a Richter Egészségváros

Fotó: MW-archív

A Richter Gedeon Nyrt. 3 és félmillió forint alapadományt ajánl fel a nyíregyházi Jósa András Tagkórház számára, a kórtermek árnyékolástechnikai fejlesztésére - olvasható a az egeszsegvaros.hu oldalon.

Ezt az adományalapot a résztvevők minden szűrésért, tanácsadásért, élőben vagy az Egészségváros közösségi oldalán online meghallgatott előadásért járó adományponttal növelni tudják, hiszen a Richter pontonként 500 forinttal megemeli az alapadomány összegét. Minél aktívabban cselekszik valaki saját egészségéért, annál nagyobb mértékben járul hozzá a kórháznak szánt adomány gyarapításához.

Katus Attila tornáztatja meg a mozogni vágyókat

A Kossuth téri programok 9.15-kor kezdődnek, a rendezvény házigazdája Abaházi Csaba lesz. Egész nap különféle egészségügyi szűrésekkel várják az érdeklődőket, a hölgyeket külön sátor fogadja majd, akik pedig mozogni is szeretnének, azokat Katus Attila tornáztatja meg. A szervezők egy Egészségsétával is készülnek, ami délelőtt 9 órakor indul a Búza térről. Aki ehhez csatlakozik, az 1500 forinttal már növeli is az adomány összértékét.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában